Zdroj: http://www.sskpraha5.cz/index.php?a=archiv-clanku/cesky-pohar-talentovane-mladeze-2015-uspechy-nasich-strelcu  •  Vydáno: 18.8.2015 9:51  •  Autor: Admin

Český pohár talentované mládeže 2015 - úspěchy našich střelců

Český pohár talentované mládeže 2015 - úspěchy našich střelcůNejvyšší střeleckou dorosteneckou ligou ve sportovní střelbě v puškových a pistolových disciplínách je Český pohár talentované mládeže, rozdělený pro první dvě kola na českou a moravskou větev. Tradičně se koná 1.kolo české větve v Českých Budějovicích a to na konci května. Následuje 2.kolo v Karlových Varech a poté bude společné kolo v Plzni.

Nejvyšší střeleckou dorosteneckou ligou ve sportovní střelbě v puškových a pistolových disciplínách je Český pohár talentované mládeže, rozdělený pro první dvě kola na českou a moravskou větev. Tradičně se koná 1.kolo české větve v Českých Budějovicích a to na konci května. Následuje 2.kolo v Karlových Varech a poté bude společné kolo v Plzni. 

Úspěchem v celorepublikové konkurenci je nominace našich střelců ve složení Adéla Studená, Benjamin Mokriš a Ivan Žižka, kteří si vedou velice dobře.

Obrovskou radost nám dělá Adéla Studená, která je po třech kolech ve vedení v kategorii dorostenek v disciplíně VzPu 40. Gratulujeme a držíme palce do fnále. 

Velice dobré výsledky dosahují i kluci v kategorii dorostenci v disciplíně VzPu 40 ve složení Benjamin Mokriš, který je po třetím kole průběžně na 28. místě a Ivan Žižka průběžně na 35. místě. Vynikající je nominace obou střelců do do finále a tím možnost si ještě v obrovské konkurenci výsledky vylepšit . Gratulujeme a držíme palce.


 Nominace do finále + výsledky po třech kolech